top of page
celzouten, schussler, lichaamseigen, bouwstoffen, gevoelsthema, disbalans,  genetisch, levenshouding, familiepatronen, voeding, tijd, adler, celzouten, gifstoffen, energetische belastingen, ingrediënten, gesstelijke, overbelasting,  mineralen, bouwstenen, lichaamseigen, heilzaam,

Celzouten Consult

Wat zijn Celzouten?
Celzouten zijn lichaamseigen bouwstoffen, mineralen die veel dieper werken dan alleen de klacht maar ook de daarbij behorende gevoelsthema's aanraken.
Waarom Celzouten?
Celzouten bevatten mineralen die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. Zo kunnen tekorten die in de loop van een hele lange tijd in de weefsels zijn ontstaan aangevuld worden om ervoor zorg te dragen dat de weefsels weer in staat zijn deze mineralen in de juiste hoeveelheid op te nemen.

Hoe ontstaat een mineralen disbalans?
Ik eet al jaren gezond, hoe kan er dan toch sprake zijn van een "tekort" aan mineralen in mijn lichaam en wat merk ik ervan?
Dit kan door allerlei oorzaken ontstaan bijv:


Familie:
*Genetisch:

als er sprake is van erfelijke ziekten.
Van de Moeder: waar de moeder niet veel van heeft kan ze ook niet veel van meegeven en zo kan er bij een baby al een tekort zijn van bepaalde mineralen.
*Levenshouding/familiepatronen:
deze worden vaak onbewust doorgegeven en vormen veelal de levenshouding van mensen, bijv: jezelf wegcijferen, stel je niet zo aan, doorgaan, geen ruimte voor je gevoel.
*Voeding:
Eetgewoonte: welk eetpatroon heb je, passen de maaltijden (nog) bij je? of eet je zoals je ouders eten/aten?
*tijd:
neem je voldoende de tijd om en de maaltijd te bereiden (stop je er liefde in ) en is er voldoende tijd om de maaltijd te nuttigen? of eet je regelmatig een snelle (diepvries) hap?
*Bereidingswijze:
hoe meer bereidingswijze het voedingsmiddel moet ondergaan, hoe meer er belangrijke voedingstoffen verloren gaan.
*Ingrediënten:
waar komen onze producten vandaan? hoe zijn ze geteeld? Wat niet in de grond zit komt ook niet in de plant!
*Gifstoffen:
Er is een groeiende hoeveelheid gifstoffen in onze omgeving die we dagelijks ongemerkt binnen krijgen via ons voedsel, (drink)water, luchtverontreiniging.
*Energetische belastingen:
Hierbij kun je denken aan het veelvuldig gebruik van je mobiele telefoon, computer, hoogspanningsmasten, het dichtbij/aan een spoorweg wonen met bovenleidingen. straling van zendmasten, magnetron.

*Geestelijke overbelasting:
Denk hierbij aan bijv: het vastzitten in oude ingesleten (familie)patronen en structuren, vaak zijn dat familiethema's die overgenomen zijn zoals : dwangmatige patronen, angst, negatief denken, je niet kunnen/mogen uiten, niet zeuren maar doorgaan, kiezen voor zekerheid.
Te weinig rust en ontspanning, veel stress, grote belastingen en weinig plezier in het werk leveren veel stress en onvrede op. Het contant aanstaan om aan ieders  verwachtingen te kunnen voldoen alsook de druk van (social) media waarin geweld, pesten, de normaalste zaak van de wereld is geworden zorgen voor een heleboel psychosociale stressklachten.Herken jij jezelf in bovenstaande tekst?
Maak dan gerust een afspraak voor een celzouten consult.
Jij verteld je verhaal, ik luister, observeer en voel in welke celzouten voor jou nodig zijn.
Door niet alleen te kijken naar de klacht maar vooral op zoek te gaan naar de oorzaak stuur je aan van binnenuit.
Dit alles zodat er ruimte kan ontstaan om de diepte in te gaan en die inzichten te creëren welke helpend en ondersteunend zijn om je eigen balans terug te vinden in het hier en nu zodat je verder mag/kan groeien en bloeien.


1e consult incl. intake 100 euro voor 90 min, vervolgconsulten 75 euro voor 60 min.
incl btw particulier en excl btw voor zakelijke klanten

 

Volg me op

  • Facebook
  • Instagram

't Vlinderhuis
Op de Berg 1, 6071BV Asselt-Swalmen
Nancy 06-45524403 vlinderhuisnancy@gmail.com

©2021 't Vlinderhuis,Natuurgeneeskunde-Massage-Coaching

bottom of page