top of page
coachen , begeleiden, rouw, verlies,  kinderen, jongvolwassenen, gezin, innerlijke bagage, levenswijsheid, levenslessen trauma, traumatische, emotionele, impact, pleasen, groei, bewustwording, zelfliefde, acceptatie, liefde, ombuigen, burnout, depressief,  holistisch coach, begeleiding, ondernemerschap, bedrijven, organisaties, ivestering, jezelf, verandering, gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, team, persoonlijke ontwikkeling, praktijk, beeldbellen, telefonisch, werkvormen, intuïtief, positief, mensenmens, healing, geraakt, aangeraakt, dandelion, blaasbloem, luisteren, horen, vertaal, energie, kalmte, rust, hoog gevoelig, zijn, mogelijkheden, creativiteit, zelfvertrouwen, gespreksvaardigheden,

 Holistisch Coachen/ Begeleiden

voor Kinderen, (Jong)volwassenen en Gezin

Als je geraakt word door woorden
en aangeraakt door liefde,
 ontmoet je jezelf

Holistisch Coachen/begeleiden

Hoe zit het met jou innerlijke bagage op dit moment.

Als alles begint met zelfliefde en dat de basis is tot de oplossing is het toch vaak zo dat wij al onze emotionele en traumatische ervaringen jarenlang meedragen vaak zonder te beseffen wat voor een impact dit heeft op jou als mens.

Als baby worden we geboren als een puur, onvoorwaardelijk liefdevol wezen en gaandeweg onze levensreis zijn we ons steeds meer gaan aanpassen aan onze omgeving en raakten we de verbinding met onszelf en onze ziel/kern meer en meer kwijt.

Onze 'koffer'/'rugzak' word voller en voller en er komt een moment dat jou lijf deze niet meer kan en wil dragen en je letterlijk 'uitschakelt' d.m.v. bijv; een burn-out, ziekte of iets anders.

Je lijf blokkeert, je gevoel is 'verstopt' en je kunt niet meer voor of achteruit.

Het langdurig alle ballen in de lucht houden eist zijn tol.

Ook ik heb de nodige heftige levenslessen moeten ervaren om te groeien en te komen waar ik nu sta en de te verwachte burn-out die daaruit voortvloeide heb ik inmiddels kunnen ombuigen naar een wijze levensles waar ik achteraf nu meer dan dankbaar voor ben.

Als geen ander weet ik waar je voor staat en wat de uitdagingen op je

pad zijn.

Mijn aanpak is liefdevol, confronterend en recht door zee.

Ik reik aan wat je nodig hebt, maar het is aan jou om het te doen. 

Wat ik voor jou kan betekenen,

Als Holistisch Coach begeleid en ondersteun ik het fysieke, mentale, emotionele en spirituele ontwikkelingsproces van jou als individu en/of een team d.m.v. onder andere gespreksvaardigheden.

Als Holistisch Coach richt ik me op bewustwording, het vergroten van het zelfvertrouwen alsook het exploneren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Dit doe ik in combinatie met creatieve opdrachten om zo meer zicht te krijgen wat er in JOU speelt.

doen waar ik goed in ben, en dat is jou weer jou laten ZIJN .

Intuïtief en hoog gevoelig als ik ben stem ik af op jou energie en door deze verbinding ontstaat er een unieke samenwerking waardoor ik jou kan coachen naar een lichter, vrijer en liefdevoller leven.

Mijn specialiteit is het vertalen van jou woorden door de juiste snaar te raken, waardoor er meer beweging tot stand komt en jij je weer mag verbinden met jou ZIJN, jouw IK.

Omdat er ruimte ontstaat om jou leven te leven, ga je weer gaan stralen.

Als echt mensenmens voel en lees ik je energie, luister, hoor en vertaal ik jou diepste verlangen om je vervolgens op een liefdevolle positieve wijze, stap voor stap te begeleiden naar meer kalmte en rust, zodat je de liefde in en voor jezelf terug vind.

Met in mijn koffer de nodige kennis en wijsheid aan werkvormen, welke intuïtief en afgestemd ingezet worden tijdens het coaching proces.

mijn specialisaties zijn:

Rouw en Verlies * Persoonlijke ontwikkeling * Trauma * Burn out * Ondernemerschap

De sessies vinden plaats in mijn praktijk, telefonisch of via Beeldbellen.

Wij hanteren verschillende tarieven voor particulieren en organisaties.

coachsessies duren 75 tot 90 min. en kosten 100 euro incl. btw voor particulieren.

Voor kleine ondernemers/ZZP-ers is dit 75 tot 90 min voor 100 euro excl. btw

Individuele begeleiding € 100 voor 75 min  *elke 15 min langer kost 25 euro extra*

rups, vlinder, traject, 8, transformatie sessies, jezelf, verloren, niet gehoord, gezien, thuisvoelen, levensenergie, uitgeput afgestemd, traumatische ervaringen, contact, levensenergie, zielsessentie, liede, zelfliefde, lichaam, geblokkeerd, malende gedachtes, zijn, ik, specialiteit, gesprekstechnieken, familie opstellingen , tafelopstellingen, creativiteit, pre en perinatale imprints, voorouderlijkel lijnen, Maarten Oversier, klanschalen, aanraken, meditatie, wandelen, voelen, ervaren, dwars, ruimte, rust, hoofd, hart, kernwaarden omarmen, angst, vertrouwen. rode draad, rouw, verlies, keuze keuzes, zielsessentie, dankbaarheid, vergeving, zelfwaardering, vrede, innerlijk, lichter, vrijer leven. aanraken, lijf, particulier, zakeljk, brdrijven, organisaties, PGB, overleven, leven

      
van Rups naar vlinder terug naar je ware essentie

10 transformatie sessies van 2/2,5 u

Van Rups naar Vlinder terug naar je ware essentie,

10x een 1 op 1 (coach) transformatie sessie van 2/2,5 u in een periode van ongeveer 20 weken,

Als je geraakt word door woorden en aangeraakt door liefde, ontmoet je jezelf.

Herken je dit: je voelt jezelf verloren, niet gehoord en gezien en wereld waarin je leeft voelt als niet thuis, De verwachtingen liggen erg hoog en de druk om te presteren nog hoger, alles gaat snel en je levensenergie stroomt niet meer, je raakt meer en meer uitgeput. 

                 

Van Rups naar Vlinder terug naar je essentie is een transformatie-traject geheel afgestemd op jou.

Het is een combinatie van coachen en aanraken volgens de 7 vlinderprincipes en kan een heel fijn hulpmiddel zijn om weer in contact te komen met jou Gevoel, ZIJN en jouw ZIELSESSENTIE.

Traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam totaal op slot gaat en je niet meer kunt voelen. 

Je voelt je letterlijk geblokkeerd!

Tegelijkertijd is je hoofd aan het malen geslagen en de alle stress die dat veroorzaakt maakt dat je je nachten meer wakker dan slapend doorbrengt.

Het leven word OVER-leven.

Je bent fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel leeg en je hebt geen verbinding meer met je hart.

Mijn specialiteit is het vertalen van jou woorden door de juiste snaar te raken, waardoor er meer beweging tot stand komt en jij je weer mag verbinden met je Hart, Ziel, jouw IK.

D.m.v. onder andere: gesprekstechnieken, opstellen van verlangen, familie/tafelopstellingen, creatieve opdrachten, de pre en perinatale imprints, voorouderlijke lijnen, klankschalen, aanraken d.m.v. massage, meditatie, wandelen . ga ik samen met jou datgene "aanraken" wat er gevoeld mag worden bij jou zodat er meer ruimte, rust kan ontstaan in je hoofd en hart.

Tijdens deze transformaties sessies werken we volgens de 7 vlinderprincipes:

*Rups  (wie ben je en welke kernwaarden horen daarbij)

*cocon (naar binnen keren en (door)voelen wat er gevoeld mag zodat je de taal van je lichaam leert te begrijpen)

*Bewustwording (van angst naar vertrouwen, jou rode draad ontdekken, keuzes)

*Transformatie  (terug naar je zielsessentie, levensenergie, je ware zijn)

*(zelf)Liefde      (dankbaarheid, zelfwaardering, jezelf zjn)

*Innerlijk Geluk  (vrede in je hart, tevreden met jezelf)

*Nieuwe Jij - Vlinder  (Lichter en vrijer leven in liefde)

Het laatste gedeelte elke sessie zal ik besteden aan het zacht "aanraken van jou lijf" 

Aanraken is de verbindende weg naar voelen en de connectie op weg naar de liefdevolle ontmoeting met jezelf!

In de 10e en tevens laatste sessie blikken we tevens terug op hoe je het hebt ervaren en wat het jou heeft gebracht, wat heb je nog nodig , waar zit jou groei, dankbaarheid uitspreken en sluiten we af met een heerlijk verzorgde lunch op een door jou gekozen gelegenheid.

Wat ik tijdens dit transformatie traject van jou verwacht is commitment aan jezelf daar dit transformatie traject een intens proces gaat worden en het nodige gaat 'aanraken' in jouw zijn, denk bijv: aan oude patronen en overtuigingen. Je zult weerstand gaan voelen daar we steeds een laagje dieper gaan maar weet ook dat weerstand steeds een stap dichterbij is naar groei!

Het is een investering in jezelf en voor jezelf en deze investering word niet vergoed door de zorgverzekeraar, wel is er doorgaans sneller plek daar ik geen lange wachtlijsten heb!

Wel is het mogelijk dat dit coachtraject word vergoed door de werkgever/bedrijf /uitkeringsinstantie/gemeente waar jij onderdeel vanuit maakt, daar zij graag hun bijdrage leveren aan een goed  voor(spoedig) herstel. van hun werknemers. Andere mogelijkheden voor vergoeding: PGB, via studiefondsen, via belastingdienst.

Het Van Rups naar Vlinder transformatie traject bestaat uit 10 sessies welke je in ongeveer 20 weken gaat doorlopen.

Elke sessie duurt 2/2,5u en zal elke 2 wkn plaatsvinden, daarnaast is er elke maand een coach-call van 30min. om je vorderingen/uitdagingen te bespreken en krijg je zo nodig ook huiswerkopdrachten mee. Mochten de 2/2,5 u in het begin te lang zijn dan starten we met 15 sessies van max. 1,5 u.

jouw investering in jezelf is 2.777 euro in 1 keer of 5 maandelijkse termijnen van 555,00 euro incl. btw (particulieren)

Voor werkgevers/ondernemers/ZZP-ers is dit excl. btw.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk of buiten.

*alle extra tijd langer dan je afspraak word in rekening gebracht*

Voor bedrijven/organisaties is dit ook op locatie mogelijk.

Voor meer info over de mogelijkheden en kosten mail naar vlinderhuisnancy@gmail.com

of bel 06-45524403

Ook word er reistijd/kosten in rekening gebracht; retour vanaf de praktijk tot aan uw adres.* Indien van toepassing worden parkeerkosten, conform het ter plaatse geldende tarief in rekening gebracht.

Deze transformatie sessies zijn maatwerk en precies afgestemd op wat JIJ nodig hebt om weer in harmonie te komen met jezelf,

Voel je welkom mooi mens.

Lieve groet,

Nancy

Volg me op

  • Facebook
  • Instagram

't Vlinderhuis
Op de Berg 1, 6071BV Asselt-Swalmen
Nancy 06-45524403 vlinderhuisnancy@gmail.com

©2021 't Vlinderhuis,Natuurgeneeskunde-Massage-Coaching

Volg me op

  • Facebook
  • Instagram

't Vlinderhuis
Op de Berg 1, 6071BV Asselt-Swalmen
Nancy 06-45524403 vlinderhuisnancy@gmail.com

©2021 't Vlinderhuis,Natuurgeneeskunde-Massage-Coaching

bottom of page