top of page
 massage bij kanker,, ziekte, onzekerheid, onderzoeken, ziekenhuis, opname, medische, molen, massage bij kanker, ondersteunend, pijnverlichtend, massagevorm, rekening houdend, gevolgen, behandelingen, therapie, beperkingen, waardevol, gevoel teruggeven, palliatieve fase, aanraking, levensbehoefte, op maat, afgestemd. jou wensen, gespecialiseerd massagetherapeut, kanker, chronisch ziek, bestraling, chemo, operaties, borstkanker, darmkanker,  leukemie, prostaatkanker, hematologische kanker, longoncologie, oncologie, chirurgie,  hospice, ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis, aandacht en liefde, aanraken, levensbehoefte, onzekere periode, rouw en verlies, aangenamer ziekteproces, pijnstillend, piclijn, porthocad, verminderd stress, slapeloosheid, angst, liefdevolle aandacht zegt meer dan duizend woorden, ondersteunend, contact met je lijf, prettig voelen kanker, oncologische massage, thuis, praktijk Swalmen, Roermond, Limburg

Massage bij Kanker

Massage bij Kanker

Als iemand word getroffen door de ziekte kanker dan staat zijn/ haar wereld helemaal op zijn kop.

Je leven is dan vooralsnog in de ban van onzekerheid, onderzoeken, ziekenhuis opnames, chemo/bestraling, kortom de hele medische molen waarin je terecht komt met alle gevolgen van dien en dan is alle aandacht die je krijgt vooral gericht op je ziekte en niet meer zo zeer op jou als mens, wat zowel lichamelijk als geestelijk zijn sporen nalaat.

Massage bij kanker kan hierin ondersteuning geven, zodat je hoofd en lijf weer in balans komen en je op deze wijze weer in contact komt met je eigen lichaam waardoor je kunt ontspannen en even niet bezig hoeft te zijn met het “ziek” zijn. Deze massagevorm houdt rekening met de gevolgen van alle behandelingen, therapieën en beperkingen die deze ziekte met zich meebrengt. Het werkt ondersteunend, bevorderend maar vooral rustgevend en helpt u tijdens of na het behandelingstraject om bij uzelf terug te keren, even alles te vergeten, genieten en op kracht komen.

Zelfs in de palliatieve fase is deze aanraking een waardevolle toevoeging.

Ook wil ik graag mensen met kanker het gevoel teruggeven dat hun lijf van zichzelf is en dat ze dat ook als prettig mogen ervaren, dat het juist heel fijn kan zijn om op een liefdevolle ,zachte en respectvolle manier aangeraakt te worden en ze zo weer terug te geven wat ze soms zijn kwijtgeraakt tijdens/na de ziekte kanker, het gevoel van weer mens te mogen zijn.

Massage kan kanker niet genezen maar het hele ziekteproces wel een stuk aangenamer maken en door de ontspanning van de massage werkt het ook nog eens pijnstillend, eventuele klachten zoals stress, slapeloosheid en/of angst kunnen verminderen.

Deze massagevorm is een hele lichte, rustige massage met olie.

De duur en de druk van de massage word aangepast aan de medische en mentale conditie van het moment.

Het is een massage op “maat” afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Massage bij kanker kan zowel in de periode tijdens als ná de behandeling plaatsvinden.

De massage kan zowel bij mij in de praktijk alsook aan huis plaatsvinden.

Ook is er de mogelijkheid om van deze massage te genieten als u in het zieken/verpleeghuis, hospice of inloophuis verblijft, dan kom ik graag naar u toe.

Ik (Nancy Seerden) ben gespecialiseerd in het geven van deze massagevorm aan mensen die leven met de ziekte kanker of de gevolgen ervan.

Voor deze specialisatie heb ik alle modules behaald en afgerond bij het opleidingsinstituut Massage bij kanker in 2014 (Basistraining Massage bij Kanker), 2018 (Massage bij Hematologische Kankers) en in mei 2019 (Specialisatietraining Massage bij Kanker in het Ziekenhuis, hier was ik 5 dagen intern op de afdelingen: klinische oncologie, longoncologie en oncologische chirurgie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) 

Massage bij kanker incl uitgebreide intake 90 min 100,00 euro, vervolgafspraken zijn 60 min 75 euro

* voor bedrijven zoals zorginstellingen en ziekenhuizen gelden er andere tarieven voor meer info mail naar vlinderhuisnancy@gmail.com.

 

Ook is er de mogelijkheid om van deze massage te genieten als u in het zieken/verpleeghuis, hospice of inloophuis verblijft, dan kom ik graag naar u toe.

Reistijd/kosten:

Er worden reistijd/kosten in rekening gebracht; retour vanaf de praktijk tot aan uw adres.* Indien van toepassing worden parkeerkosten, conform het ter plaatse geldende tarief in rekening gebracht.

Paardenbloemen-Zonsondergang_300x300
Zwevende bloemen
Image by Arno Smit
Image by arhihou anas

REVIEW
Lieve schat, dank voor de bijzondere sessie gisteren. Dankbaar voor de mooie inzichten. Dank voor je liefde. Je hebt mensen zoveel te bieden. Je bent een stralende liefdevolle engel.

-Monique-

Dankjewel Nancy voor de fijne massage

het voelde als mij even vastpakken , mijn innerlijke stromingen nieuwe energie inblazen je handen raakte de juiste plekken aan Dit gun je iedereen 💝

Liefs Angelique

Gistermorgen mocht ik een chi-wit healing massage ontvangen. Wat een heerlijk diepe ontspannende massage. Heel erg fijn om zo de energiestroom en tintelingen door je lijf te voelen. Echt een aanrader . Dankjewel voor dit heerlijk moment voor mezelf
-anoniem-

Volg me op

  • Facebook
  • Instagram

't Vlinderhuis
Op de Berg 1, 6071BV Asselt-Swalmen
Nancy 06-45524403 vlinderhuisnancy@gmail.com

©2021 't Vlinderhuis,Natuurgeneeskunde-Massage-Coaching

bottom of page