top of page
Zoeken

Home is where the heart is,

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

Home is where the heart is een gevoel van thuiskomen in alles wat je doet en waar JIJ bent en staat als mens, vanuit volledige afstemming alsook je thuis-voelen met wie JIJ in essentie bent.

Met je hart als innerlijk kompas altijd aanwezig om op te kunnen varen.

Soms als we niet zo lekker in ons vel zitten, voelt ons hart als een huis vol met ramen waarvan een aantal de luikjes gesloten hebben.

Juist door te mediteren of te gaan wandelen in de natuur kun je de gesloten luikjes weer 1 voor 1 openen om de boel weer heerlijk door te luchten. Er gaat letterlijk een frisse wind door je huis en hart.

Wil je graag contact maken met je ziel en/of zielsverlangen? Zoek dan de stilte op. Geen afleiding van de alledaagse bezigheden brengt je terug bij je ware essentie waarin je de kalmte en vreugde en rust mag ervaren met jezelf.

Hoe ben ik als lieve, gekke imperfecte ik? En welke diepere lagen in mezelf mag ik verder onderzoeken zodat mijn huis fris gelucht en open blijft. Wie ben ik als innerlijke bron van vrede en geluk? Wat heb ik nodig om puur als mezelf door het leven te gaan.

Bij wie voel ik me thuis? Omarm ik mijn eigen zijn vanuit liefde en vertrouwen? Vertrouw ik op mijn innerlijk kompas en leef ik het leven waarin ik me THUIS voel?

Home is where the heart is (een gevoel van thuiskomen) oftewel Heart is where the home is (hart is waar het huis is) heeft vooral met voelen te maken, voelen wat voor jou passend is, waar word jij blij van en nog belangrijker waar krijg jij energie van. Grenzen stellen, in je eigen liefdevolle KRACHT gaan staan en alle informatie halen uit je eigen levensbron aan wijsheid, welke zit opgeslagen in jou <3

Jouw innerlijk weten, voelen, "zien" en zelfs het ruiken van bepaalde geuren brengen je terug naar jou diepe essentie en zijn. Je herkent het vast wel dat je vaak iets weet zonder dat je het wist of dat je iets aanvoelt voordat het gebeurt is. Allemaal een gevoel van thuis komen in alles wat je doet en waar JIJ bent en staat als mens, vanuit volledige afstemming is ook thuis-voelen met wie JIJ in essentie bent. En met je hart als innerlijk kompas een mooie natuurlijke richting aanwijzer.


Liefs Team Vlinderhuis 🦋🌸14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page