top of page
Zoeken

Imprints die je al meekrijgt voor de conceptie/zwangerschap en geboorte,

Bijgewerkt op: 20 jun. 2023


Een aantal maanden geleden was ik bij een lezing van Anne Verwaal www.fromwombtoworld.com over de imprints die je al meekrijgt voor de conceptie/geboorte en tijdens de zwangerschap.

En het raakte me tot in mijn ziel, zoveel (h)erkenning, zoveel puzzelstukjes en zoveel inzichten in de pre en perinatale periode (alles voor en rondom je geboorte)

De ervaringen die dat teweegbrengt in onze relaties en in ons leven.


Wat is het toch mooi en bijzonder om samen met jou onze processen aan te gaan en onze innerlijke reis uit te diepen zowel op persoonlijk als op werkvlak. Zo blij en dankbaar dat we ook dit weer samen aangaan. En als je dan steeds meer van jezelf ontmoet je meer en meer bewust word en inzichten krijgt in de pre en perinatale processen.


🦋wat word er geactiveerd

🦋welke thema’s worden er uitgewerkt

🦋alles wat je in de baarmoeder meemaakt creëert de wereld om je heen


*Conceptie: was je bijv ongepland/ongewenst? Grote kans dat je een people pleaser bent, je voelt je onzichtbaar, last van schuldgevoel, houden zich gedeisd.


*Prenatale ervaringen kunnen zijn:

Ben je van een alleen geboren tweeling? Ben je het gewenste geslacht? Was er sprake van stress, ziekte, verdriet? Hoe was de rol van de vader etc.


*Keizersnee: moeilijk grenzen kunnen bepalen, gevoel hebben ik kan dit niet-ik zit vast, gevoelig zijn voor onvoorziene onderbrekingen.

*te vroeg, te klein, te ziek: aanraking was pijnlijk, overgevoelig voor licht en geluid doordat ze in de couveuse hebben gelegen.


*spontane natuurlijke bevalling: gezonder gevoel van eigenwaarde, actieve doener, komt meestal op tijd, optimistisch


En het gaat nog veel verder:

-het cellulair geheugen op sperma en eicel niveau

-gedragsepigenetica, er zijn helende aanwijzingen dat trauma’s van je voorouders van invloed zijn op het kleinkind.

-foetale ontwikkeling word bepaald door de omgeving waarin het zich bevind. oma-moeder-kind.


💟DE HELENDE BEWEGING IN EEN RELATIE IS DAT IK MIJN EIGEN WOND VERZORG💟


Wij duiken nog even verder in de vragenlijst en deze raakt nu al een en ander in ons aan, verhelderend en confronterend soms ook. Op naar ons gezamenlijk consult bij deze mooie vrouw. Er zullen nog meer puzzelstukjes op zijn plaats gaan vallen zodat we met vernieuwde inzichten verder kunnen groeien en bloeien.


Innerlijk werk is dus eigenlijk een cruciaal onderdeel van (emotioneel en spiritueel) volwassen worden. Het is nodig om autonoom, zelfverzekerd, kwetsbaar en oprecht liefdevol te kunnen zijn, en om te kunnen blijven doorgroeien. Dat betekent echter niet dat het makkelijk is, in tegendeel. Het kan moeilijk, eng en heel oncomfortabel zijn. Maar achteraf is ’t het altijd waard.


Wil je ook een afspraak maken voor Energetische Therapie, innerlijk (kind)werk of een transformatie massage die je terug brengt naar je gevoel.

Neem dan contact op via :

☎️ Frank-0622515535

☎️Nancy-0645524403


Voel je welkom mooi mens


✨Soulistisch gids

✨HolistischeMassagevrouw

✨Soulistich BewustzijnCoach

✨Natuurgeneeskunde

✨E.E.N.Therapeut

✨Verbinder van Hoofd, Hart en Lijf

✨Vertaler van Gevoel en Emotie


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page