top of page
Zoeken

terugblik vanuit het hier en nu,

Bijgewerkt op: 5 okt. 2022


Terugblik vanuit het hier en nu,


De afgelopen dagen word ik vanuit het hier en nu vaker teruggeworpen naar dezelfde periode vorig jaar.

Ik neem jullie even mee in mijn verhaal. Vorig jaar op 21 sept startte ik na een relaxte vakantie weer met mijn werkzaamheden , heerlijk. Zó ontzettend veel zin in ook. Op vrij 24 sept 21 vertrek ik samen met 2 lieve collega’s naar de nascholing dag van het Netwerk Massage bij Kanker in Utrecht, so far, so good. Het was een fijne leerzame dag, met een mooie opdracht waarin innerlijk en voelen centraal stonden. leuke ontmoetingen met bekende en onbekende collega’s en met weer een certificaat in de pocket vertrekken we richting huis.

Zaterdag voel ik me niet helemaal lekker, overal pijn, hoge koorts, het eten smaakt me niet en het enige wat ik kan en wil is slapen. Oké het is niet anders dan doe ik de komende drie dagen rustig aan en dan kunnen we er dinsdag weer tegenaan, denk ik. Helaas was dit niet het geval en moest ik al mijn afspraken voor de komende 2 weken annuleren/verzetten. Ik was namelijk zó ziek dat ik niet meer in staat was om voor mezelf te zorgen, laat staan mezelf te verzorgen. Douchen of in bad ging alleen met hulp, zittend op een krukje of liggend afgespoeld worden in bad. Eten lukte niet en op eigen kracht op mijn benen staan al helemaal niet en echt ik heb in mijn leven al het nodige meegemaakt maar ik wist niet meer dat je zoveel pijn in je lijf kon hebben en dat je in zo een korte tijd, zo zwak kon worden. 8 dagen lang had ik hoge koorts en was het mij ondertussen wel duidelijk dat mijn lichaam heel wat aan het uitwerken was. Elke dag dacht ik nu zal de omslag wel komen en steeds kwam deze niet. Het enige waar ik op leefde was water, thee en een zeer hoge dosis vitamine C, vitamine D, Zink en de Schüssler zouten. Een aantal keer heb ik tegen mijn dierbare gezegd: ik weet niet of ik nog beter ga worden maar ik weet wel dat dit geen kwaliteit van leven is dus als dit zo blijft dan hoeft het voor mij niet meer! Een uitspraak welke wel binnenkomt bij je geliefden en zeker niet gemakkelijk of fijn was om te horen van iemand waar ze zoveel van houden en die normaal gesproken zó positief in het leven staat en altijd de weg weet van omdenken, mogelijkheden zien. Voor mij was het heel duidelijk, zo wil en kan ik niet leven! En heeft het universum dan een ander doel voor ogen als ikzelf dan is dat prima en ga ik in volledige overgave en kijk ik de ‘dood’ gewoon aan.

Op zat 2 okt 21 mocht ik langskomen bij de HAP, met hulp naar de auto gestrompeld want lopen kon je het zeker niet noemen, eenmaal aangekomen bij de HAP moest ik alleen naar binnen i.v.m. het virus.

Wat heb ik me alleen, eenzaam en een nummer gevoeld , wat een afstand, en wat een angst en kilte.. Na onderzoek konden ze verder niks voor me doen en was ‘uitzieken’ de enige optie! Nadat ik weer terug was in mijn liefdevolle omgeving kon ik in volledige overgave gaan en kwam als een donderslag bij heldere hemel de omslag, totaal onverwacht lustte ik weer een beetje eten, zakte de koorts en voelde ik me elke dag weer iets meer mens worden. Mijn lijf werd weer van mij en Body, Mind and Soul smolten samen.

12 oktober 21 herpakte ik de draad van werken weer op en hoe blij en dankbaar ik ook was, het viel de eerste weken niet mee. Toch heeft deze ervaring heel wat in beweging gezet en heeft het me heel veel inzichten gegeven, het was een DEEP DIVE transformatieproces. Het bleek dat de Coronatijd veel meer met me had/heeft gedaan dan gedacht. Het raakt oude pijnen uit een ver verleden (vorige levens en huidige leven) denk hierbij aan: hulp aanvaarden, acceptatie, je afhankelijk voelen, angst, verdeeldheid, manipulatie, letterlijk uitgesloten worden, afwijzing, nergens bij horen, je eenzaam en verlaten voelen, keuzes welke je maakte die ervoor zorgde dat je uit een groep werd gezet, de afstand, niet jezelf mogen zijn, iets ‘moeten’ doen voor een ander, elkaar niet aanraken, geen respect hebben voor andermans mening of keuze, alles intens voelbaar tot in mijn ziel.


Het is me meer dan duidelijk dat mijn zielsmissie hier op aarde nog lang niet voorbij is en ik mijn stralende licht mag laten schijnen om zo de vele mooie zielen te begeleiden op hun pad van bewustwording en transformatie, zodat ze hun eigen licht en liefde gaan zien en voelen. Het ziek zijn of eigenlijk het diepe transformatieproces heeft me ook heel veel gebracht zoals: dat al mijn zintuigen nu nog scherper en beter zijn gefinetuned.

Zo voel, weet, hoor, ruik en zie ik dingen die niet voor iedereen zichtbaar zijn. Ben ik zoveel meer afgestemd, luister ik naar mijn gevoel/ intuïtie omdat er niet naar luisteren me letterlijk ziek maak omdat ik dan mijn innerlijke stem negeer. Spreek ik mijn waarheid omdat ik weet en voel dat mijn stem ertoe doet en laat ik iedereen in zijn/haar waarde. Ben ik vooral dankbaar voor alles, ook voor de mindere dingen en ervaringen daar overal een les in verborgen zit.


Het afgelopen jaar was er voor mij een van heel veel en diep innerlijk werk, eigen (rouw)processen doorleven en hierin voelen wat er zichtbaar mocht worden en welke inzichten ik mocht ontvangen om te komen waar ik nu sta. En dit wil ik graag met je delen binnen mijn werkzaamheden omdat ik weet en voel waar jij vandaan komt en waar je doorheen bent gegaan of gaat. Altijd vanuit een liefdevolle bedding, de vinger op de zere plek weten te leggen, alleen nu met zoveel meer wijsheid en levenservaring dat pleisters plakken allang geen effect meer heeft en je er maar beter dwars doorheen kunt gaan! Je gevoel hoe k*t ook te omarmen en je innerlijk kind lief te hebben als volwassen jij, in het hier en nu! Zo gebruik ik binnen mijn werkzaamheden verschillende werkvormen waarvan (familie)opstellingen er een is zodat jij weer op de plek komt te staan waar je behoort te staan binnen jou familie of met bijv: de celzouten om jou te ondersteunen in jouw (emotionele)proces. We leven in een tijd waarin het belangrijk is om je eigen sh*t en trauma’s aan te kijken en deze op te ruimen, van binnen naar buiten te werken zodat je jouw kinderen/kleinkinderen niet met jou ballast opzadelt.(want als er systemisch dingen niet kloppen is dit tot wel 7 generaties lang terug te herleiden) Dus maak die DEEP DIVE naar binnen om datgene te transformeren wat aandacht behoeft.

Ook in de massage’s die ik geef heeft een shift plaatsgevonden, ze zullen meer en dieper (aan)voelen , ze raken lagen in jou aan waarvan je soms niet eens het bestaan ervan wist en meer in contact komt met jezelf, je gevoel/intuïtie, jouw zijn.

Hierin werk ik alleen nog maar intuïtief en zet ik daar waar nodig en in afstemming met jou als verdiepende tool, de klankschalen, sjamaanse drum, klanken, edelstenen, meditaties, ademhalingsoefeningen, kaartendecks, etherische oliën of de celzouten in. Dit alles om jou nog meer diepgang en transformatie te geven tot op zielsniveau wat dan weer een helend en ondersteunend effect heeft binnen jouw proces.

Terug naar jezelf, jou ware kern, puur en onbevangen leven en keuzes maken vanuit je hart.

Datgene doen waar je goed in bent en blij van word, dat gun ik jou ook.Wil jij dit ook ervaren en voel je een ja,

Wees welkom lieve jij, dan reis ik samen met je mee.


Nancy 🦋🌸

✨Soulistic Guide✨13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page