top of page
Zoeken

Massage bij Kanker

Ze wilde graag weer een afspraak maken voor een Massage bij Kanker, Een Kr(Pr)achtige jonge vrouw in de bloei van haar leven. ik gaf haar wat opties en ze koos voor vandaag 12-12 om 12u, zo bijzonder ✨👼🏻💜🦋

 

In haar ogen zag ik de opluchting en blijdschap van de afronding van de vele chemo’s van afgelopen maanden, een pittig proces wat veel had gedaan met haar. De ontzettende moeheid, nergens energie voor hebben en daar kan niemand je op voorbereiden, je moet het gewoon ondergaan.

En ik, ik kijk haar aan en zie de vastberadenheid en kracht die ze uitstraalt, ze heeft nog een hele weg te gaan en toch voelen we beide dat het goed komt. Nancy zegt ze: dit ziekteproces heeft me zoveel inzichten en antwoorden gegeven en daar ben ik zo dankbaar voor, blijkbaar had ik deze ‘crisis’ nodig om daar achter te komen en weet je, ik zou het niet anders gewild hebben.

 

Gelukkig is ze zich heel bewust van wat haar lichaam en geest meer nodig heeft om de balans te vinden om haar lichaam met aandacht, liefde en zachtheid te omringen en weer te MOGEN voelen en ontspannen op een prettige manier.

Dus maakt ze naast het reguliere traject geregeld gebruik van de holistische wijze ‘wereld’.

Even niet ziek zijn…

 

En zo gaat ze na de heerlijke ontspannen massage, ‘geland’ en verbonden in en met haar lijf onderweg naar het volgende onderzoek. De rust van overgave en haar lichaam weer mogen voelen is zichtbaar in haar ogen.

Hoe groot kan het contrast zijn.

 

Dankbaar dat ik deze specialisatie in huis heb en zo mensen mag en kan ondersteunen in hun ziekteproces.

 

Liefs Nancy 🦋🌸

 1 weergave0 opmerkingen
bottom of page